چراغهای زنون و هدلایت هر دو نوروروشنایی بیشتری نسبت به چراغهای هالوژن دارا هستند، البته تفاوتهایی در معیار فروغ تولیدی و شیوه پخش آن وجود داراست.
چراغهای زنون در بین ۳,۰۰۰ تا ۵,۰۰۰ لومن روشنایی ساخت و ساز مینمایند. شدت نوروفروغ آنها بیشتر از هالوژن بوده و نسبت به چراغهای LED پخش نوروروشنایی یکنواختتری داراهستند.
البته زمان مجال موردنیاز چهت نیل به حداکثر نوروروشنایی درین چراغها بیشتر میباشد، بدین معنا که هنگام پرنور شدن، یکسری ثانیه ارتفاع می کشد تا نوروروشنایی بدون نقص خویش را ارائه دهند. چراغهای LED بسته به نوع و چگونگی دربین ۴,۰۰۰ تا ۱۲,۰۰۰ لومن نوروفروغ ایجاد مینمایند. برخلاف زنون، این چراغها به محض پرنور شدن، حداکثر نوروروشنایی را ارائه می دهند. مصرف برق کمتری دارا هستند و قدمت اثر گذار آنها وقت گیرخیس میباشد.
یکی فاکتورهای اساسی در تعیین چراغ خودرو، دمای رنگ نوروروشنایی آن میباشد که برحسب کلوین (K) اندازهگیری میگردد. رنگ نور و روشنایی تأثیر مستقیمی بر رویت کرد راننده و بضاعت و توان تشخیص اجسام در ظلمت داراست. رنگ نوروفروغ زنون بسته به دمای آن می تواند از رنگ زرد (۳,000K) تا آبیرنگ متمایل به سپید (۶,000K) متغیر باشد.
چراغهای ۴,300K نوروروشنایی سپید مایل به زردرنگ ساخت و ساز مینمایند که در حدود فروغ و روشنایی طبیعی خورشید میباشد و در موقعیت جویبار نامساعد مانند مه و باران کوشش بهتری داراهستند. سبکهای ۶,000K و فراتر نوری سپید متمایل به آبی رنگ دارا هستند که جالبخیس به لحاظ میرسد ولی در قوانینی مانند باران سیل آسا یا این که جادههای مهآلود، رویت کرد کمتری ساختوساز مینمایند.
بیشتر چراغهای LED خودرویی دربین ۵,000K تا ۶,500K دمای رنگ داراهستند که نوروروشنایی سپید خالص یا این که سپید متمایل به آبی رنگ ساخت و ساز مینماید. بعضی از سبکهای LED با فناوری تازه قابلیت تغییر تحول رنگ روشنایی را نیز داراهستند، برای مثالً از سپید به زرد رنگ در موقعیت خاص جادهای. رنگ فروغ و روشنایی می تواند در حالت جویبار نامساعد بر واحد سنجش رویت کرد راننده تأثیر بگذارد.