یکیاز مهمترین تحولات دراین باره، توسعه و گسترش فناوری LED میباشد.
در سالهای اخیر، این تکنولوژی تخت گاز در هم اکنون بسط میباشد و به جهت مصرف انرژی کمتر و ارتفاع قدمت بالا، به موردای ایدهآل برای نورپردازی در فضاهای گوناگون تبدیل گردیده است. همینطور، LEDها به جهت خصوصیتهای قابل تهیه و تنظیم خویش، قابلیت پیاده سازی و پیادهسازی گونه های نورپردازیهای خلاقانه و خاص را آماده می آورند.
ولی یکی از دیگر از بسطهای دیدنی دقت، ظهور چراغهای هوشمند میباشد. این چراغها که به راحتی از روش موبایلهای هوشمند یا این که دستیارهای صوتی قابل در دست گرفتن میباشند، تجاربای نوین از نورپردازی را به یوزرها ارائه میدهند. این چراغها قادرند دمای رنگ، شدت نور و روشنایی و حتی مجال پرنور و بی سروصدا شدن خویش را بسته به نیاز شخص تغییر و تحول دهند. این دستور خیر فقط سبب ساز صرفهجویی در انرژی میگردد، بلکه تجارب نورپردازی فردیسازیگردیدهای را برای یوزرها به ارمغان می آورد.
در کنار این تحولات، فناوریهایی همانند نورپردازی OLED و لیزر نیز در هم اکنون آمدن به بازار میباشند. این فناوریها به جهت مختصات خاص خویش مانند انعطافپذیری، ظرافت و بضاعت و توان ساخت و ساز رنگهای زنده و طبیعی، در قضیههای مختلفی همانند پیاده سازی داخلی، معماری و حتی نمایشگرهای تلویزیونی به صورت کلانای گزینه به کارگیری قرار میگیرند.
خلال این، وب اشیاء (IoT) و هوش تصنعی نیز نقش مهمی در بعدی نورپردازی اجرا خواهند کرد. با به کار گیری از این فناوریها، سیستمهای نورپردازی به صورت اتومات می توانند موقعیت محیطی را تشخیص داده و خویش را بر اساس با آن تهیه نمایند. سیستمهای نورپردازی میتوانند با تشخیص حضور اشخاص در یک محیط، واحد سنجش فروغ را به صورت خود کار تهیه و تنظیم نمایند تا خلال ارتقا راحتی، مصرف انرژی نیز باصرفه خواهد شد.