نیرویی که کیسه هوا در طی گشوده شدن ساخت مینماید برای اشخاص کوچکتر (عمدتاً نوزادان، کودک ها و بزرگسالان پایین پنج فوت و پنج اینچ) و کسانی که ممکن میباشد مجاورت کیسه هوا قرار داشته باشند، نقص ساز میباشد.
در خودرویی که دوتا کیسه هوا در جلو داراست (و ولی در کل خودروها)، نوزادان و بزرگسالان خرد بایستی در عقب خودرو بنشینند.
این مساله برای اشخاص مسن هم وجود داراست. با ارتقا سن، شخص کوچکتر و ضعیف خیس و آسیب پذیر خیس می گردد. در شرایطی که مجبورید با وجود سن بالا رانندگی نمائید، بدانید که نشستن در خودروی دارنده کیسه هوا، چه در صندلی راننده و چه در صندلی سرنشین، در شکل مالامال شدن کیسه هوا در هنگام تصادف، می تواند به شما جراحت برساند. هر چه سن شما فراتر میرود بستن کمربند و داشتن دست کم ۱۰ اینچ مسافت در بین شما و کیسه هوا التفات بیشتری پیدا مینماید. چنانچه این قابلیت نیست، شما می بایست صندلی خویش را تا حد قابلیت و امکان به دور از کیسه هوا قرار دهید.
تمامی این خطراتی که برشمردیم مرتبط با خطر خفگی با کیسه هوا بودند و در زمانهایی که کیسه هوا صحیح فعالیت مینماید، مصداق داشتند. متاسفانه خیلی از مورد ها وحشتناکخیس از مخاطرات کیسه هواهای درنظرگرفته شده در خودروهای اهل ایران وجود داشته میباشد. خیلی از این کیسه های هوا در هنگام گشوده شدن پلاستیک جلوی خویش را با سرعت بالا پرت مینمایند و شکل و گردن شخص را با جراحت های دور از شوخی مواجه مینمایند.