قبل از آن که دستور با سیستم یاری برقی در صنعت خودروسازی رایج گردد، سیستم کمکی هیدرولیک (روغنی) به طور عظیم در گونه های و اقسام خودروهای سواری و تجاری به عمل گرفته می شد. لوازم یدکی دوو این سیستم کمکی به جهت داشتن قدمت موثر شایان توجه، قدرت کمکی بسیار زیاد، پیاده سازی و ساخت بی آلایش در کنار تعمیرات معدودهزینه، هنوز هم در بخش اعظمی از خودروهای ایجاد انبوه دنیا کاربرد دارااست.
رایجترین گونه های پمپ هیدرولیک خودرو، پر اسم و رسم به پمپ PS (اسم بدون نقص: Power Steering Pump) یا این که به عبارتی پمپ امداد امر پیاده سازی و روش تلاش خاص خویش را دارااست.
پمپ هیدرولیک خودرو چیست؟
سیستم دستور خودرو یا این که دارنده سیستم کمکی از نوع هیدرولیک، الکتریکی یا این که هیدروالکتریکی (ادغام موتور الکتریکی با پمپ روغنی) میباشد که دراین موردها با تیتر Power Assist به معنای دارنده سیستم کمکی شناخته می شود، یا به هیچ سیستم کمکی مجهز وجود ندارد که دراینصورت به عنوان Unassisted یا این که سوای سیستم کمکی خطاب شود. بدین ترتیب ذکر خطا و ولی رایج نظیر «امر نصفه هیدرولیک» که در امر برخی سبک های پراید بیان می شد، از نگرش فنی خطا میباشد.
در فیض وقتی که با تیتر Hydraulic Assisted (سیستم کمکی روغنی) مواجه میشویم، فارغ از شک یک پمپ مکانیکی برای حفاظت فشار روغن ما یحتاج در باکس دستور در اتصال به موتور خودرو (یا این که در اتصال به موتور الکتریکی در نوع الکتروهیدرولیک) وجود خواهد داشت.
دیدنی میباشد بدانید که اولی خودرو ساختوساز انبوه مجهز به امر هیدرولیک، کرایسلر ایمپریال سبک ۱۹۵۱ میلادی بود. بعداز آن بقیه خودروسازان ایالات متحده باگاز به نصب این آپشن بسیار اصلی بر خودروهای ایجاد انبوه خویش سرگرم شدند.
از هنگامی که پیشرانه پرنور می شود، پمپ هیدرولیک خودرو کار کرده و فشار مایحتاج برای به سهولت در امرپذیری را ممکن میسازد. این پیاده سازی با مزایا و معایب مخصوص به خویش همدم میباشد که در پی به آن می پردازیم.
مزایای پمپ هیدرولیک خودرو
پمپ هیدرولیک روغنی نیروی خویش را به طور پیوسته از پیشرانه در حالا زمانه ساخت و ساز مینماید. فشار روغن تولیدی آن بسیار زیاد میباشد و ازاینرو قادر است تغییر و تحول زاویه در تایرهای بسیار پهن و بسیار بلندمرتبه را پایین هر نوع حالت خاص (پایین فشار یا این که وزن زیاد خودرو، در برف یا این که در گل و لای و…) ممکن سازد. ارتفاع قدمت موءثر قطعات آن به جهت شناوری در روغن بسیار زیاد میباشد و به آسانی در گیر زخم و فساد نمی شود. پیاده سازی و پروسه ساخت و ساز آن بسیار معمولی میباشد و ازاینرو تعمیرات آن نیز به راحتی و با هزینه معدود جاری ساختن می گیرد.
معایب پمپ هیدرولیک ماشین
از سوی دیگر، به کار گیری پیوسته از قدرت پیشرانه در هم اکنون گردش به معنای هدررفت انرژی یا این که به عبارتی هدررفت انگلی (Parasitic Loss) میباشد. از این رو پمپ هیدرولیک ماشین میتواند به هنگام شغل کردن (چرخاندن دستور) تا حدود ۱۰-۱۵ اسب بخار از اقتدار تولیدی پیشرانه را مصرف نماید. نشتی روغن از دسته هیدرولیک امر از رایجترین ایرادهای سیستم یاری دستور هیدرولیک ماشین میباشد که قادر است با زخمهای زیستمحیطی و زخم درونی قطعات هم پا گردد. فشار بسیار زیاد این پمپ میتواند تا در شکل به کارگیری خطا، به قطعات مرتبط با سیستم امر نظیر سیبک دستور، رغبت دستور، اتصالات و قرقریها و حتی تایرها زخم بزند.